fbpx
Club

Lancering uitrustingen nieuwe seizoen

Vandaag werden het thuis- en uitshirt voor het nieuwe seizoen voorgesteld. OH Leuven speelt dit seizoen met uitrustingen van Stanno, een merk van de Deventrade Groep.

Het thuisshirt van OH Leuven heeft een strak wit design, met kleurelementen van de drie fusieclubs. Ook het broekje en de kousen zijn volledig in het wit. Het uitshirt heeft een gewaagder design. Het shirt met kraag combineert donkerblauw met gouden accenten. Ook de logo’s van al de shirtpartners zijn in het goud. Op de rug zie je een subtiele verwerking van de skyline van Leuven. Om het geheel af te maken zijn ook de shorts en de kousen volledig in het donkerblauw met gouden tinten.

Vanaf de OH Leuven Fandag is het mogelijk om de nieuwe shirts te bestellen. Wij hadden ze jullie graag meteen kunnen aanbieden, maar door de wereldwijde logistieke problemen, is het niet gelukt de shirts voor de fans op tijd in huis te hebben. Als je het nieuwe shirt bestelt op de OH Leuven Fandag krijg je een mooie 10% procent korting!

Deze korting is alleen geldig op de Fandag. Zodra de shirts binnen zijn, laten wij jou weten op welke dagen je jouw bestelling in de fanshop kunt afhalen.

Koop je abonnement