fanshop

Lancering nieuwe shirts

Vandaag werden de gloednieuwe thuis- en uitshirts voorgesteld. OH Leuven speelt voor het tweede seizoen op rij met shirts van Stanno, een merk van de Deventrade Groep.

Voor beide shirts heeft OH Leuven een volledig uniek design. Het thuisshirt heeft een traditioneel wit ontwerp mét patroon en drie verticale OH Leuven stripes op de voorkant van het tenue. Het OH Leuven logo werd als ‘silicon badge’ op het shirt toegevoegd. Onze nieuwe baseline ‘Samen Kan Meer’ werd geïntegreerd in de kraag van het shirt. In de split en op de rug van het shirt zie je ook de drie OH Leuven stripes terugkomen.

Het uitshirt heeft een donkergrijs patroon met lichtblauwe accenten. Uniek aan dit shirt is dat alle partners en het OH Leuven logo in dezelfde lichtblauwe kleur werden geïntegreerd. Ook op dit shirt werd het logo als ‘silicon badge’ en onze nieuwe baseline toegevoegd.

Tijdens de wedstrijd tegen Sporting Charleroi spelen we voor het eerst met ons nieuwe homeshirt! Reserveer via onderstaand formulier nu al je shirts voor het komende seizoen! De prijs voor het shirt bedraagt 65 euro voor volwassenen en 45 euro voor kinderen.

Ook volgend seizoen speelt de eerste ploeg van OH Leuven met Starcasino vooraan op het shirt. Ook Tegel Concept prijkt nog steeds op de achterkant van de truitjes van onze spelers. Daarnaast blijven de logo’s van Banqup (op de mouw) en Stad Leuven (in de kraag) zichtbaar op het shirt.

Bij OH Leuven Women wordt Group S de nieuwe shirtsponsor. Met DHL hebben we een nieuwe partner op de achterkant van het shirt van onze speelsters. Ook op dit shirt staat het logo van Banqup op de mouw en van Stad Leuven in de kraag. Met EnergyKing prijkt er bij OH Leuven U23 eveneens een nieuwe partner op de voorkant van de shirts. Het logo van Banqup zien we hier op de achterkant van de shirts en Stad Leuven staat ook hier zichtbaar in de kraag.

Koop je abonnement