Club

Kwartfinale Croky Cup uitgesteld

De Pro League heeft in samenspraak met de rechtenhouder en de lokale overheden beslist om de wedstrijd van vanavond tegen Antwerp FC uit te stellen. De kwartfinale wordt volgende week woensdag 24 januari om 20u30 afgewerkt.

Koop tickets

Klik hier

Kalendermanager Nils Van Brantegem licht de beslissing toe. “Gelet op de weersvoorspellingen van het KMI waar er tot en met donderdagochtend aanhoudende sneeuw wordt voorspeld, heb ik als kalendermanager en in samenspraak met de rechtenhouder en de lokale overheden beslist om de wedstrijd tussen OH Leuven en Antwerp FC uit te stellen. Ook de wedstrijd tussen Union St. Gilloise en RSC Anderlecht gaat niet door.”

Je ticket voor de wedstrijd van vanavond is uiteraard ook geldig voor de wedstrijd van volgende week! Kan je dan jammer genoeg niet aanwezig zijn? Vraag een terugbetaling aan via deze link. Als gevolg van dit uitstel, zullen de heenwedstrijden van de halve finale worden afgewerkt op dinsdag 6 februari 2024, woensdag 7 februari of donderdag 8 februari.

Ter info, de ticketverkoop voor de kwartfinale in de Croky Cup gaat opnieuw open! Trommel je familie, vrienden en kennissen op en kom massaal supporteren.

Koop je abonnement