fbpx
Ticketing

Koop nu je tickets voor de wedstrijd tegen STVV

OH Leuven ontvangt op de elfde speeldag van de Jupiler Pro League STVV in het King Power at Den Dreef Stadion. Koop nu je tickets voor deze wedstrijd.

Koop tickets

Klik hier

Geen voetbal afgelopen weekend in de Jupiler Pro League. Na de welgekomen interlandbreak hoopt OH Leuven tegen STVV opnieuw aan te knopen met een overwinning. De wedstrijd tegen de Kanaries vindt plaats op zondag 22 oktober. De aftrap wordt gegeven om 19u15. Tickets zijn beschikbaar vanaf 15 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen en studenten! Koop hier je tickets of kom langs op het secretariaat. Ook zondag is het mogelijk om tickets aan te kopen tot aan de start van de wedstrijd.

Ook voor de bekerwedstrijd tussen OH Leuven en Elene-Grotenberge van woensdag 1 november om 18u zijn er al tickets beschikbaar. Ondanks de verplichte gedeelde ticket inkomsten, en een bijhorende compensatie aan de tegenploeg, heeft de club beslist om alle abonnees gratis binnen te laten. Niet-abonnees betalen 10 euro voor een ticket. Kinderen onder de 18 jaar 5 euro.

Abonnees moeten hun ticket wel claimen. Om de tribunes goed gevuld te krijgen en hierdoor meer sfeer te creëren, blijft Tribune 1 gesloten tijdens deze bekerwedstrijd. Abonneehouders in Tribune 2, Tribune 3 en Tribune 4 krijgen voorrang op hun eigen plaats. En dit tot en met maandag 23 oktober. Supporters met een abonnement in Tribune 1 kunnen een vrije plaats kiezen of wachten tot de start van de vrije verkoop op dinsdag 24 oktober.

Enkele dagen later, op zaterdag 4 november om 18u15, komt Westerlo op bezoek naar Leuven. Kinderen onder 18 jaar kunnen deze wedstrijd gratis binnen! Op voorwaarde dat ze een gratis ticket aanvragen. Vervolgens speelt OH Leuven tegen de twee ploegen uit Brugge. Op zondag 26 november om 16u komt Club Brugge naar Den Dreef. Op zaterdag 16 december is het om 16u aan de Vereniging uit Brugge. Als je voor de topwedstrijd tegen Club Brugge tickets aankoopt, krijg je maar liefst 50% korting bij aankoop van tickets voor de wedstrijd tegen Cercle.

Koop je abonnement