Ticketing

Koop nu je tickets voor de wedstrijd tegen KV Oostende

1-3 winnen op Sclessin, 9 op 15 en een gedeelde vierde plaats. OH Leuven begon goed aan de Jupiler Pro League en tegen KV Oostende willen onze jongens deze goede lijn doortrekken.

Koop nu je tickets

Klik hier

Maar niet alleen op het veld zijn we goed bezig. Ook naast het veld zorgen onze supporters elke wedstrijd voor een ongelooflijke sfeer. Tegen de Kustboys rekenen we opnieuw op jullie steun. Zak af naar Den Dreef en help onze jongens aan een nieuwe driepunter. Er zijn nog overal tickets beschikbaar, enkel de K is volledig uitverkocht.

Ticketprijzen beginnen vanaf €15. Studenten en supporters onder 18 jaar betalen slechts €5. Wil je het hele seizoen van dichtbij meemaken? Er zijn ook nog abonnementen beschikbaar! Koop HIER je tickets of je abonnement of kom langs op het secretariaat. Ook op wedstrijddag is het nog mogelijk om tickets aan te kopen.

Bovendien voorzien we voor de wedstrijd foodtrucks (pizza’s, nacho’s, hamburgers en frietjes), cocktailbars en een dj set om iedereen in de juiste sfeer te krijgen. Het plein voor de Extra Time kleden we in als een beachbar om het einde van de grote vakantie samen te vieren! Ook hebben we een 1+1 actie op Hoegaarden Rosée. Bestel één, krijg één gratis.

OH Leuven fans De K
Koop je abonnement