fbpx
Women

Koop nu je tickets voor de bekerfinale van OH Leuven Women

Den Dreef is op woensdag 1 mei het toneel voor de bekerfinale tussen OH Leuven Women en Club YLA. Claim nu je ticket en schrijf samen met ons geschiedenis!

Bemachtig je ticket

Klik hier

Voor het eerst in de geschiedenis van de club staat OH Leuven Women in de finale van de beker van België! Helemaal historisch is dat deze gespeeld wordt in het King Power at Den Dreef Stadion. Voor en na de wedstrijd organiseren we ook een heus fandorp met verschillende leuke activiteiten om helemaal in de sfeer te komen. Koop nu je tickets en maak deze bekerfinale mee vanop de eerste rij!

We willen deze historische dag graag beleven met onze trouwe abonnees en daarom mogen onze abonnees deze finale gratis bijwonen als ze een ticket claimen. Let op: je eigen abonnementsplaats is niet voor jou gereserveerd. Op elke plaats in Tribune 1 en 4 kan je een stoeltje claimen. In Tribune 2 en 3 zullen de bezoekende supporters plaatsnemen. De plaatsen zijn beperkt, dus claim nu hier je ticket en steun onze dames in hun jacht naar eremetaal!

Uiteraard zijn ook niet-abonnees welkom om deze historische finale live mee te maken. Tickets voor de bekerfinale kosten slechts €10 in Tribune 1 en €8 in Tribune 4. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen slechts €7 of €5. Koop nu je tickets en schrijf mee geschiedenis aan Den Dreef!

Het is mogelijk om tot woensdag 1 mei om 10u tickets aan te kopen!

Koop je abonnement