Ticketing

Koop je tickets voor de topper tegen Standard Luik

OH Leuven ontvangt op zaterdag 30 september om 18u15 Standard Luik in het King Power at Den Dreef Stadion. Koop nu je tickets voor deze topwedstrijd. Ook voor de komende thuiswedstrijden zijn er al tickets beschikbaar.

Ik wil erbij zijn!

Koop hier je tickets

De K is uitverkocht voor het hele seizoen, maar in alle andere tribunes zijn nog plaatsen beschikbaar. Ticketprijzen voor volwassenen starten vanaf 20 euro. Studenten en kinderen onder de 18 jaar kunnen vanaf 10 euro hun ticket bemachtigen. Koop hier jouw zitje!

Maar ook voor de volgende thuiswedstrijden is het al mogelijk om tickets aan te kopen. Zo ontvangt OH Leuven op zondag 22 oktober om 19u15 STVV in het King Power at Den Dreef Stadion. Twee weken later, op zaterdag 4 november om 18u15, komt Westerlo op bezoek naar Leuven. Kinderen onder 18 jaar kunnen deze wedstrijd gratis binnen! Op voorwaarde dat ze een gratis ticket aanvragen.

Vervolgens speelt OH Leuven tegen de twee ploegen uit Brugge. Op zondag 26 november om 16u komt Club Brugge naar Den Dreef. Op zaterdag 16 december is het om 16u aan de Vereniging uit Brugge. Als je voor de topwedstrijd tegen Club Brugge tickets aankoopt, krijg je maar liefst 50% korting bij aankoop van tickets voor de wedstrijd tegen Cercle.

Tot binnenkort aan Den Dreef!

Koop je abonnement