Ticketing

Derby tegen KV Mechelen

De reguliere competitie loopt op zijn einde. Er staan nog slechts twee thuiswedstrijden op het programma. Te beginnen met de derby tegen KV Mechelen op zaterdag 8 april. De aftrap wordt gegeven om 16u.

Zak af naar Den Dreef en maak deze altijd sfeervolle derby mee vanop de eerste rij. Voor de wedstrijd voorzien we verschillende activiteiten voor de kleinste supporters: springkastelen, voetbaldarts, kindergrime, pannakooi en zelfs een penaltytoernooi tijdens de rust op het veld van het King Power at Den Dreef Stadion.

Nog tijdens de rust zorgt niemand minder dan Sergio voor nog meer sfeer in de tribunes. Ook na de wedstrijd brengt de Leuvense zanger en sfeermaker extra leven in de brouwerij met een gratis optreden op het plein voor de Extra Time en de Offside.

Er zijn nog overal tickets beschikbaar, enkel de K is helemaal uitverkocht. Ticketprijzen starten vanaf €20. Studenten en supporters onder 18 jaar bestalen slechts €10.

Koop online je tickets tot vrijdagavond 23u59. Op de dag van de wedstrijd is het tussen 8u en 11u mogelijk om tickets aan te kopen aan de ticketingcontainer. Ook voor de wedstrijd tegen Standard Luik kan je al tickets aankopen.

Koop je abonnement