Ticketing

Koop je tickets tot en met speeldag 30 tegen RSCA

De kalender van de Jupiler Pro League is ondertussen bekend tot en met speeldag 30. Vanaf vandaag is het mogelijk om tickets voor al deze wedstrijden aan te kopen.

OH Leuven vs Cercle Brugge – vrijdag 10 februari om 20u

Een belangrijke wedstrijd tegen een rechtstreekse concurrent voor play-off 2! Het is mogelijk om tickets aan te kopen tot aan de start van de wedstrijd.

OH Leuven tegen de Vereniging uit Brugge. Het ideale moment om alle verenigingen uit te nodigen in het King Power at Den Dreef Stadion. Aangesloten bij een jeugdbeweging? Maak de match vanop de eerste rij mee voor slechts vijf euro! Ook studenten mogen het einde van hun examens vieren aan Den Dreef. Ook zij kunnen binnen voor slechts vijf euro.

OH Leuven vs R Antwerp FC – zondag 26 februari om 16u

Topwedstrijd aan Den Dreef! Het is mogelijk om aan het secretariaat tickets aan te kopen tot vrijdag 24 februari 17u. Online kan dit tot zaterdag 23u59.

OH Leuven vs Zulte Waregem – zaterdag 4 maart om 18u15

Voor deze wedstrijd voorzien we een 1+1 actie. 1 ticket kopen = 1 ticket gratis. De prijs in je winkelmandje wordt automatisch aangepast. Ook alle abonnees hebben recht op één gratis ticket. Dit gratis ticket kan je bekomen door het volgen van enkele eenvoudige stappen op ons ticketingplatform.

Het is mogelijk om tickets aan te kopen tot aan de start van de wedstrijd.

OH Leuven vs RSC Anderlecht – zondag 19 maart om 16u

Topwedstrijd aan Den Dreef! Het is mogelijk om aan het secretariaat tickets aan te kopen tot vrijdag 17 maart 17u. Online kan dit tot zaterdag 23u59.

Koop je abonnement