U23

Kom de U23 aanmoedigen aan Den Dreef

OH Leuven U23 ontvangt op zaterdag 26 november om 20u Olympic Club Charleroi in het King Power at Den Dreef Stadion. Door de WK-break krijgen onze beloften de kans om hun kunnen te laten zien op de beste grasmat van de Jupiler Pro League. Coach Eddy Vanhemel roept de fans op om massaal af te zakken naar Den Dreef.

Koop ter plaatse tickets

Eerst naar de match zelf. Vanhemel geeft aan zijn successtrategie van dit seizoen niet te wijzigen voor de wedstrijd tegen Olympic Club Charleroi. “Wij proberen elke wedstrijd, ongeacht tegen welke ploeg, op dezelfde manier voor te bereiden. We willen onze spelers in een situatie brengen waarin ze eerst en vooral individueel kunnen ontwikkelen. Daarbij is het belangrijk dat ze de getrainde principes kunnen vertalen naar het veld om zo een resultaat neer te kunnen zetten. Op exact die manier zullen we de wedstrijd tegen Charleroi aanvatten”, aldus de coach.

De U23 mogen voor het eerst dit seizoen aan Den Dreef spelen, het stadion waar zij allemaal op een dag hopen te spelen. Vanhemel hoopt dat ze ervan genieten. “Het is fijn dat we de opportuniteit krijgen om in het grote stadion te spelen, bedankt aan de club daarvoor. We werken inderdaad samen met de jongens naar het ultieme doel: hen laten aansluiten bij de A-kern. Zodat ze dus ook in dat stadion mogen voetballen. Ik hoop dat de jongens niet onder de indruk zijn van de situatie, maar dat ze het zien als een belevenis die naar meer smaakt.”

Oproep naar de supporters

Maar zonder supporters is een match niet compleet. Daarom roept Vanhemel de fans op om zijn jongens te komen aanmoedigen tegen Olympic Club Charleroi. “Voetbal draait om emotie en wie zorgt er voor emotie? De supporters langs het veld. We spelen ook een mooie wedstrijd in 1ste nationale tegen een geduchte tegenstander waardoor het niveau van de wedstrijd hoog zal zijn”, aldus Vanhemel

“Het zou fantastisch zijn moesten onze supporters al eens komen kennis maken met de spelers die in de toekomst bij de A-kern zullen aansluiten. Daarom hoop ik dat onze jongens de steun van het gehele Leuvense publiek al eens mogen voelen tijdens de wedstrijd tegen Olympic Club Charleroi”, sluit de coach af.

Tickets kunnen voor de wedstrijd aan de ticketingcontainer aan ingang B aangekocht worden. Mensen met een U23 abonnement krijgen gratis toegang, maar moeten eerst een ticket afhalen aan de ticketingcontainer. Supporters van OH Leuven kunnen zich gratis parkeren aan de Kardinaal Mercierlaan. Het is mogelijk om voor, tijdens en na de wedstrijd iets te drinken in de zaal Panenka.

Koop je abonnement