A-Team

Kevin Shkurti tekent eerste contract bij OH Leuven

De U23 kern krijgt stilaan vorm. Ook Kevin Shkurti heeft vandaag een contract voor drie seizoenen getekend bij OH Leuven. Shkurti is een 17-jarige verdedigende middenvelder en speelt al sinds 2014 voor onze club.

“Kevin Shkurti is een echt jeugdproduct van OH Leuven. We zijn bijzonder gelukkig met de ontwikkeling die hij de voorbije seizoenen heeft gemaakt als voetballer. Hij blijft elk jaar stappen zetten en zijn dan ook trots dat een speler met zijn kwaliteiten bij ons een contract tekent. Toch een signaal dat we goed werk aan het leveren zijn met onze academy,” aldus CEO Peter Willems.

“Het is een hele eer om bij deze club mijn eerste contract te tekenen,” opent een gelukkige Kevin Shkurti. “Ik speel hier al acht jaar, sinds de U11, en heb hier hard voor gewerkt. Het is een droom die werkelijkheid wordt en een blijk van waardering dat ik een contract van drie seizoenen krijg. Het is nu aan mij om me te bewijzen. Eerst bij de U23 en nadien hopelijk bij het eerste elftal van OH Leuven,” besluit Shkurti.

Koop je abonnement