fbpx
Ticketing

Kerstwedstrijd aan Den Dreef

Op tweede kerstdag, op dinsdag 26 december, ontvangt OH Leuven KAS Eupen in het King Power at Den Dreef Stadion. De aftrap wordt gegeven om 16u. Voorafgaand en na de wedstrijd vindt er op de parking aan het stadion een gezellige kerstmarkt plaats. Koop nu je tickets!

Koop nu je tickets

Klik hier!

De kerstmarkt wordt in samenwerking met de supportersclubs georganiseerd. Verschillende kraampjes met leuke activiteiten, heerlijke versnaperingen en een vleugje muziek. De ideale manier om alle kerstfeesten te verteren en het jaar in schoonheid af te sluiten. Let op, enkel supporters met een ticket voor de wedstrijd tegen de Panda’s zijn welkom op de kerstmarkt. Tickets zijn beschikbaar vanaf 15 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen en studenten! Alle abonnees kunnen voor deze wedstrijd één gratis ticket aanvragen. Ontdek hier hoe je dit eenvoudig doet.

Koop hier je tickets of kom langs op het secretariaat. Maandag 25 december is het secretariaat gesloten. Op de dag van de wedstrijd is het aan de ticketingcontainer aan Ingang B mogelijk om tot aan de aftrap tickets aan te kopen.

Programma

  • 14u: start kerstmarkt
  • 15u: DJ Voltage
  • 16u: start wedstrijd
  • 18u30: coverband ‘The Rammenas’
  • 20u: einde kerstmarkt
Koop je abonnement