A-Team

Jeugdproduct Milan Taildeman tekent eerste contract

De 20-jarige Milan Taildeman heeft zijn eerste contract getekend bij OH Leuven. Milan is een echt jeugdproduct en verdedigt al sinds de U8 de kleuren van onze club. Hij blijft minstens tot 2024 verbonden aan OH Leuven.

Milan speelt voornamelijk als linksachter, maar kan ook rechts in de verdediging en zelfs op het middenveld uit de voeten. In het begin van dit seizoen ging Taildeman mee op stage met de A-kern en zat hij zelfs twee keer in de wedstrijdselectie van coach Marc Brys. Momenteel revalideert hij van een blessure aan de lies.

Milan is bijzonder gelukkig met zijn eerste contract. ‘Ik speel al heel mijn leven bij OH Leuven en ben dan ook fier om mijn eerste professionele contract te tekenen bij de club van mijn hart.” Ook technisch directeur Wim De Corte is tevreden: “We hechten ontzettend veel belang aan de jeugdopleiding. We willen dan ook de beste spelers hieruit aan onze club binden. Door Milan een contract te geven, drukken we ons vertrouwen uit in hem en geven we hem de tijd om zich verder te ontwikkelen.”

Koop je abonnement