Ticketing

Hospitality

Reserveer hier jouw seizoensdiners.

Kom heerlijk tafelen tijdens een thuiswedstrijd en geniet op die manier zowel van een aangename voetbalmatch als van een lekkere maaltijd. We bieden verschillende formules aan:

Casual Dining

Schuif aan tafel voor een overheerlijk en verfijnd driegangendiner, verzorgd door onze huiscateraar J&M. Onze seizoensgebonden gerechten worden zorgvuldig uitgekozen en gepresenteerd om uw gasten een hoogstaande culinaire ervaring te bezorgen. Klasse en elegantie staan hierbij centraal. Deze formule wordt u aangeboden voorafgaand aan de wedstrijd van OH Leuven.

Fine Dining

Geniet samen met je gasten in stijl van een fantastisch vijfgangendiner in een unieke setting. In de erezaal van het King Power at Den Dreef stadion kan je genieten van een unieke culinaire ervaring. De heerlijke wijnen maken de beleving helemaal compleet. De Fine Dining wordt u NIET aangeboden voorafgaand aan volgende 5 wedstrijden: Club Brugge, RSC Anderlecht, KRC Genk, Royal Antwerp FC & Standard De Liège, tijdens deze wedstrijden bieden we Chef’s Table aan.

Chef’s Table

Ga samen met je gasten volledig all-in en geniet in stijl van een unieke gastronomische ervaring. In de gloednieuwe open keuken zwaait er een topchef de plak. De chef tovert een gastronomisch vijfgangendiner op uw bord. De heerlijke wijnen maken de beleving helemaal compleet. Deze formule wordt u aangeboden voorafgaand aan de wedstrijd van OH Leuven. De Chef’s Table wordt u aangeboden voorafgaand aan volgende 5 wedstrijden: Club Brugge, RSC Anderlecht, KRC Genk, Royal Antwerp FC & Standard De Liège.

Koop je abonnement