fbpx
Club

Herdenking voor Khun Vichai

Vandaag, vrijdag 27 oktober, is het dag op dag vijf jaar geleden dat onze voorzitter Khun Vichai tragisch overleed in een helikoptercrach naast het King Power Stadium in Leicester.

Naast onze overleden voorzitter, Khun Vichai Srivaddhanaprabha, kwamen ook stafleden Kaveporn Punpare en Nusara Suknamai en piloten Eric Swaffer en Izabela Lechowicz tragisch om het leven bij het ongeluk. Om hen te herdenken kwam de hele club vandaag samen aan het monument van onze voorzitter naast het King Power at Den Dreef Stadion. Samen hielden we een minuut stilte en legden we bloemen neer aan het monument.

De staff en de spelers van de A-kern waren allemaal aanwezig. Ook de U23 en een delegatie van OH Leuven Women tekenden present. Daarnaast waren alle werknemers van de club, een delegatie van de VZW, de supportersverenigingen, de supportersfederatie en de community teams aanwezig. Ten slotte was ook een afvaardiging van de Stad Leuven en gemeente Oud-Heverlee afgezakt naar het King Power at Den Dreef Stadion om hun respect te betuigen.

CEO ad-interm Chris Vandebroeck en CFO Steven Moyens waren namens de club afgezakt naar Leicester om de herdenking daar bij te wonen.

Koop je abonnement