Club

Henk Mariman verlaat OH Leuven

Academy Manager Henk Mariman verlaat OH Leuven. Ruim 4,5 jaar was Mariman actief als hoofd van onze jeugdopleiding. Henk Mariman maakt de overstap naar de jeugdopleiding van RSC Anderlecht.

In mei 2019 kwam Henk Mariman toe bij OH Leuven. De afgelopen jaren heeft hij de Banqup Academy verder uitgebouwd, een team van vakmensen bij elkaar gebracht en een product ontwikkeld gebaseerd op het Leuvens DNA. Met als kers op de taart verschillende jeugdproducten die zijn doorgebroken bij de eerste ploeg. Na 4,5 seizoenen bij OH Leuven kiest Mariman voor een nieuwe uitdaging bij de jeugdopleiding van RSC Anderlecht.

“Ik wil OH Leuven uitdrukkelijk bedanken voor de goede samenwerking de afgelopen jaren. De voorbije 4,5 seizoenen hebben we samen met een heel team iets moois uitgebouwd in het jeugd- en vrouwenvoetbal. De structuur staat er en de doorstroming naar de eerste elftallen is aan de gang. Een prima basis voor de volgende stappen van deze mooie club,” aldus Henk Mariman.

Ook CEO ad-interim Chris Vandebroeck reageert op het vertrek van Henk Mariman. “De jeugdopleiding van OH Leuven heeft de voorbije seizoenen bewezen bij de beste van het land te horen. Henk Mariman heeft zeer goed werk geleverd en dat bewijst ook de interesse van andere clubs. Sterke profielen zijn aanwezig en de structuur staat er. Daar kunnen wij op verder bouwen. De club gaat nu de nodige maatregelen treffen om een geschikte opvolger te zoeken die de verdere professionalisering van onze jeugdopleiding kan garanderen.”

Koop je abonnement