fbpx
A-Team

Heb jij je tickets al voor de topwedstrijd tegen KAA Gent?

Na het gelijkspel in Sclessin tegen Standard Luik ontvangt OH Leuven op zondagavond 14 april KAA Gent in het King Power at Den Dreef Stadion. Koop nu je tickets voor deze topwedstrijd.

Koop tickets

Klik hier

De derde wedstrijd van de Europe Play-offs vindt plaats op zondagavond 14 april om 19u15. De perfecte afsluiter van de paasvakantie. Tickets kosten slechts vijf euro voor kinderen. Volwassenen kunnen vanaf 15 euro de confrontatie van op de eerste rij meemaken. Maar daar blijft het niet bij! Alle fans die een ticket kopen voor de match tegen KAA Gent mogen de wedstrijd tegen STVV gratis bijwonen.

Je gratis ticket aanvragen kan heel eenvoudig online via je ticketing account! Duid de wedstrijd OH Leuven – STVV aan en kies je zitje. Ga naar je winkelmand, personaliseer het ticket en voeg een korting toe. Duid ‘gratis ticket’ aan en je korting wordt toegepast. Ook abonneehouders kunnen een gratis ticket aanvragen op dezelfde manier. Je kan ook altijd langskomen op het secretariaat om je ticket te claimen.

Een topwedstrijd in Leuven op zondagavond. Het ideale moment om alle studenten uit te nodigen in het King Power at Den Dreef Stadion. Voor slechts vijf euro kunnen studenten niet één, maar twee tickets aankopen! Bovendien kunnen ze dan ook profiteren van de actie tegen STVV. Met andere woorden: betaal vijf euro en ontvang vier tickets!

Via onderstaande knop kan je profiteren van deze ongeziene actie. Klik op de link en selecteer twee plaatsen in onze studententribune. Personaliseer de tickets en selecteer één keer het betalende prijstype van vijf euro. Voor het tweede ticket selecteer je het gratis ticket. Voeg je studentenkaart nummer en studierichting in en reken af! Je gratis tickets voor STVV claim je op dezelfde manier als hierboven.

Koop je abonnement