A-Team

Heb jij je tickets al voor de topper tegen Union?

OH Leuven ontvangt op de tiende speeldag van de Jupiler Pro League Union St-Gilloise in het King Power at Den Dreef Stadion. Heb jij je tickets al voor de topwedstrijd tegen de vicekampioen?

Koop tickets

Klik hier

Het seizoen is al negen speeldagen ver. Met zeventien punten staan we nog steeds op een knappe vierde plaats in het klassement. Bovendien zijn we al vijf wedstrijden op rij ongeslagen. Maar ook Union is sterk bezig met onlangs nog een knappe overwinning in ons eigen King Power at Den Dreef Stadion tegen Malmö FF. Zak op 1 oktober om 16u massaal af naar Den Dreef en toon de Unionisten wie écht thuis is in Leuven.

Onze voorzitter is zaterdag ook aanwezig in het King Power at Den Dreef Stadion! En om de supporters persoonlijk te bedanken voor de steun dit seizoen, trakteert hij alle aanwezige supporters op een pintje of een frisdrank. Daarnaast vindt er voor de wedstrijd een dj contest plaats in de Offside. De winnaar van deze contest mag het feestje na de wedstrijd op gang draaien! Ten slotte organiseren de supporters een ‘corteo’ voor de topper tegen Union. De optocht start om 14u aan Cafe Sport en gaat via centrum Leuven richting Den Dreef!

Er zijn nog overal tickets beschikbaar, enkel de K is volledig uitverkocht! Ticketprijzen starten vanaf €15. Studenten en supporters onder 18 jaar bestalen slechts €5. Koop HIER je tickets op kom langs op het secretariaat! Op de dag van de wedstrijd kan je tot een kwartier na de aftrap tickets aankopen aan de ticketingcontainer.

Ook voor de thuiswedstrijden tegen KRC Genk (15/10 om 20u45) en KAA Gent (30/10 om 18u30) kan je al tickets aankopen.

Koop je abonnement