fbpx
OH Leuven fans De K
Ticketing

Heb jij je tickets al voor de topper tegen Club Brugge?

OH Leuven ontvangt op zondag 14 augustus om 18u30 Club Brugge in het King Power at Den Dreef Stadion. Koop nu je tickets voor deze topwedstrijd!

Met een knappe 6 op 9 én goed voetbal zijn we sterk aan de competitie begonnen. Zondag staan we opnieuw voor een grote test, want dan staat de wedstrijd tegen de landskampioen op het programma. Zak af naar Den Dreef en maak deze topper mee vanop de eerste rij. Er zijn nog overal tickets beschikbaar. Ook in de K is de vrije verkoop vandaag van start gegaan.

Ticketprijzen beginnen vanaf €20. Studenten en supporters onder 18 jaar betalen slechts €10. Wil je het hele seizoen van dichtbij meemaken? Er zijn ook nog abonnementen beschikbaar! Koop HIER je tickets of je abonnement of kom langs op het secretariaat.

Leuvense fans kunnen nog tot zondag 12 uur ‘s middags tickets aankopen aan de ticketingcontainer. Een persoon kan voor zichzelf en drie andere tickets kopen, op voorwaarde dat (een kopie van) de voor- en achterkant van de identiteitskaarten van alle personen getoond kan worden.

Een dj aan de Offside zorgt voor extra sfeer voor de wedstrijd. Voor de jongste supporters hebben we vanaf 17u springkastelen, kindergrime en een pannakooi met OH Leuven Women speelsters voorzien. Het wordt zondag bijzonder warm, dus raden we alle supporters aan om beschermende kledij te dragen en zeker voldoende water te drinken. Aan alle togen zal er ook water beschikbaar zijn aan één euro.

Koop je abonnement