Ticketing

Heb jij je tickets al voor de kwartfinale tegen Antwerp?

OH Leuven ontvangt in de kwartfinale van de Croky Cup Antwerp FC in het King Power at Den Dreef Stadion. Koop nog snel je tickets en schrijf mee geschiedenis aan Den Dreef!

Koop tickets

Klik hier

Na het knappe 1-1-gelijkspel tegen RSC Anderlecht staat er opnieuw een topwedstrijd op het programma. Voor de tweede keer in drie jaar tijd zit OH Leuven bij de laatste acht ploegen in de Croky Cup. In de kwartfinale wacht huidig bekerwinnaar Antwerp FC. De wedstrijd vindt plaats op woensdag 24 januari in het King Power at Den Dreef Stadion. De aftrap wordt gegeven om 20u30. De winnaar komt in de halve finale uit tegen KV Oostende.

Tickets voor de kwartfinale kosten slechts 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor jongeren onder de 18 jaar. Koop nu je tickets en schrijf mee geschiedenis aan Den Dreef! Let op, op de dag van de wedstrijd is er géén ticketverkoop. De verkoop sluit op dinsdag 23 januari om 23u59. Had je al een ticket voor de uitgestelde wedstrijd? Dit ticket blijft uiteraard ook geldig voor de wedstrijd van woensdag!

Koop je abonnement