Ticketing

Heb jij je tickets al voor de komende thuiswedstrijden?

Eendracht Elene-Grotenberge, KVC Westerlo, Club Brugge en Cercle Brugge. Deze ploegen zakken de komende weken af naar het King Power at Den Dreef Stadion. Koop nu je tickets voor deze wedstrijden!

Koop je tickets!

Klik hier

Na de knappe 4-0-overwinning tegen STVV speelt OH Leuven op woensdag 1 november om 18u een bekerwedstrijd tegen Elene-Grotenberge. Ondanks de verplichte gedeelde ticket inkomsten, en een bijhorende compensatie aan de tegenploeg, heeft de club beslist om alle abonnees gratis binnen te laten. Niet-abonnees betalen 10 euro voor een ticket. Kinderen onder de 18 jaar 5 euro.

Abonnees moeten hun ticket wel claimen. Om de tribunes goed gevuld te krijgen en hierdoor meer sfeer te creëren, blijft Tribune 1 gesloten tijdens deze bekerwedstrijd. Abonneehouders in Tribune 2, Tribune 3 en Tribune 4 krijgen voorrang op hun eigen plaats. En dit tot en met maandag 23 oktober. Supporters met een abonnement in Tribune 1 kunnen een vrije plaats kiezen of wachten tot de start van de vrije verkoop op dinsdag 24 oktober.

Enkele dagen later, op zaterdag 4 november om 18u15, komt Westerlo op bezoek naar Leuven. Kinderen onder 18 jaar kunnen deze wedstrijd gratis binnen! Op voorwaarde dat ze een gratis ticket aanvragen. Vervolgens speelt OH Leuven tegen de twee ploegen uit Brugge. Op zondag 26 november om 16u komt Club Brugge naar Den Dreef. Op zaterdag 16 december is het om 16u aan de Vereniging uit Brugge. Als je voor de topwedstrijd tegen Club Brugge tickets aankoopt, krijg je maar liefst 50% korting bij aankoop van tickets voor de wedstrijd tegen Cercle.

Tot binnenkort aan Den Dreef!

Koop je abonnement