fbpx
Women

Hannah Eurlings blijft aan Den Dreef tot 2026

De 21-jarige aanvalster Hannah Eurlings verlengde zopas haar overeenkomst aan Den Dreef met twee seizoenen.

Hannah Eurlings werd geboren op 1 januari 2003 en begon op haar vijf jaar met voetballen. De Belgische aanvalster komt al vanaf haar 16e uit op het hoogste niveau van onze club. Niet veel later maakte ze ook haar debuut bij de Red Flames, op 17-jarige leeftijd. Ondertussen staat de teller al op 30 caps voor ons nationaal vrouwenteam en wist ze ook haar doelpunten mee te pikken. Op dit moment werkt Eurlings hard aan haar comeback na een zware knieblessure. De aanvalster zette zopas haar handtekening onder een contract dat haar tot 2026 verbindt aan OH Leuven Women.

“Ik kon me de afgelopen jaren heel hard ontwikkelen in deze club en ik hoop dat de komende jaren te kunnen blijven doen. OH Leuven heeft de laatste jaren veel stappen gezet en ik ben blij daar deel van te mogen uitmaken. Ik voel me hier thuis en in mijn ogen is dit de ideale plek om na mijn blessure terug te komen. Het doet pijn om alle belangrijke momenten van dit seizoen te missen, maar ik werk hard om volgend jaar sterker terug te keren in het team”, aldus een vastbesloten Eurlings.

Coach Jimmy Coenraets is gelukkig met de contractverlenging van Eurlings. “Hannah kent het huis, en het huis kent Hannah. We moeten trots zijn dat we haar twee jaar langer op de club kunnen houden. De manier waarop Hannah door de voorbereiding vloog, voorspelde een sterk jaar, het is dan ook jammer dat we haar een heel seizoen hebben moeten missen. Gezien de kwaliteiten en het type speelster dat ze is, maken we door de verlenging van haar contract één van de beste zomertransfers die we konden maken. Het is uitkijken naar het moment dat we haar terug op de Belgische velden zien spelen.”

Koop je abonnement