Club

Gyorgy Csepregi nieuwe technisch directeur OH Leuven

De 47-jarige Gyorgy Csepregi is de nieuwe technisch directeur van OH Leuven. Csepregi tekent een contract voor onbepaalde duur bij de club.

Gyorgy Csepregi is een ex-voetballer van onder meer Cercle Brugge en Roeselare. Na zijn spelerscarrière bleef Csepregi actief in de voetbalwereld. Eerst als makelaar, nadien als scout. De voorbije 2,5 jaar was de Hongaarse Belg actief als technisch directeur bij Beerschot. Samen met CEO Frédéric Van den Steen zette hij met succes de sportieve lijnen uit van de club. Na het vertrek van Van den Steen heeft Csepregi eind mei de samenwerking met de Antwerpse traditieclub stopgezet. Vandaag zette Gyorgy Csepregi zijn handtekening onder een contract voor onbepaalde duur bij OH Leuven.

De kersverse technisch directeur Gyorgy Csepregi is gelukkig om bij OH Leuven te kunnen beginnen. “Ik heb de voorbije 2,5 jaar ongelooflijk goed samengewerkt met Frédéric Van den Steen en ik kijk er echt naar uit om samen met hem en iedereen binnen deze club hier iets moois op te bouwen. OH Leuven is een club in volle groei en de mogelijkheden zijn hier enorm en dat maakt de uitdaging zo mooi. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen,” aldus Gyorgy Csepregi.

Csepregi heeft de voorbije dagen niet stilgezeten. “Op korte termijn is de prioriteit om een zo goed mogelijke kern samen te stellen. Ik ben deze week al bij de coach in Spanje geweest om zijn visie over voetbal en de ploeg te leren kennen. Daarnaast ga ik mijn expertise en netwerk gebruiken om de kern te versterken. De doelstelling is om veel beter te doen en af en toe, zeker in de Beker van België, voor een absolute verrassing te zorgen,” besluit een gemotiveerde Csepregi.

Ook Frédéric Van den Steen is tevreden met de aanstelling van Gyorgy Csepregi als technisch directeur. “Gyorgy heeft de afgelopen jaren ontzettend goed werk geleverd. Met weinig budget heeft hij bij Beerschot een ploeg samengesteld die de promotie naar de Jupiler Pro League heeft afgedwongen én de titel heeft gewonnen. Hij kent de voetbalwereld als zijn broekzak, heeft de juiste connecties en daarnaast straalt hij de passie uit die ik in onze club wil zien. De aanstelling van onze technisch directeur is een belangrijke eerste stap in het proces,” aldus CEO Frédéric Van den Steen.

Welkom bij de club, Gyorgy!

Koop je abonnement