A-Team

Ga mee op verplaatsing naar RWDM

Op vier speeldagen van het einde van de reguliere competitie speelt OH Leuven de belangrijke wedstrijd in en tegen RWDM. De wedstrijd start om 16u in het Edmond Machtensstadion. Ga mee en help onze jongens aan drie belangrijke punten.

Na het 0-0-gelijkspel tegen Sporting Charleroi speelt OH Leuven op zaterdag 24 februari in het Edmond Machtensstadion tegen RWDM. De aftrap van de wedstrijd wordt gegeven om 16u. In de strijd om play-off 2 is dit opnieuw een zeer belangrijke wedstrijd voor de troepen van coach Oscar Garcia. Beleef deze cruciale confrontatie vanop de eerste rij en help onze jongens aan drie belangrijke punten.

Voor deze wedstrijd is de combiregeling van toepassing. Je kan enkel met een supportersbus naar het Edmond Machtensstadion afzakken. Tickets kosten 18 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen onder 16 jaar. Tickets kan je enkel via onze supportersclubs aankopen. Alle informatie over onze supportersclubs vind je hier. Ter plaatse kan je geen tickets meer aankopen. Jij komt toch ook mee?

Koop je abonnement