Ticketing

Ga mee op verplaatsing naar Cercle Brugge

Na de nipte 1-2-nederlaag tegen Standard Luik wil OH Leuven opnieuw aansluiten met een overwinning. Op zaterdag 7 oktober trekken de Leuvenaars richting Brugge voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge. Ga mee op verplaatsing en steun onze jongens!

Na de nipte nederlaag tegen Standard Luik speelt OH Leuven op zaterdag 7 oktober in het Jan Breydelstadion tegen Cercle Brugge. De aftrap wordt gegeven om 16u. Tijdens de uitwedstrijd tegen KV Mechelen maakten maar liefst 500 OH Leuven supporters de verplaatsing. Ook tegen Cercle Brugge hopen we op een mooie Leuvense delegatie om onze jongens aan de overwinning te helpen.

Tickets voor volwassenen kosten 20 euro. Jongeren onder 18 jaar betalen 15 euro. Op de wedstrijddag kunnen er geen tickets meer worden aangekocht aan de loketten voor de bezoekende fans. Alle tickets dienen dus op voorhand te worden aangekocht. Voor deze wedstrijd geldt geen combiregeling. Het is dus mogelijk om samen met een supportersclub of op eigen initiatief af te zakken naar Brugge. Alle info over onze supportersclubs kan je HIER terugvinden.

Koop je abonnement