fbpx
A-Team

Ga mee op verplaatsing naar het Lotto Park

OH Leuven gaat op speeldag twaalf van de Jupiler Pro League op bezoek bij RSC Anderlecht. Ga mee naar het Lotto Park en moedig onze jongens aan tegen de recordkampioen.

Na de knappe 4-0-overwinning tegen STVV speelt OH Leuven op zaterdag 28 oktober in en tegen RSC Anderlecht. De voorbije drie confrontaties in het Lotto Park eindigden telkens op een 2-2-gelijkspel. De aftrap van de wedstrijd wordt gegeven om 20u45. Ga mee op verplaatsing en help onze jongens aan een nieuwe driepunter.

De kostprijs van een zitplaats bedraagt 20 euro voor een volwassene en 15 euro voor jongeren onder de 18 jaar. Voor een staanplaats betalen volwassenen 15 euro en jongeren onder de 18 jaar 10 euro. Voor deze wedstrijd geldt de combiregeling, dus alle supporters moeten verplicht met de bussen van de supportersclubs naar Anderlecht.

Ook als je nog niet bent aangesloten bij een supportersclub kan je via één van deze clubs mee op verplaatsing! Alle info hierover kan je HIER terugvinden. Het is niet mogelijk om op eigen initiatief af te zakken naar het Lotto Park.

Koop je abonnement