fbpx
Club

Frédéric Van den Steen start als CEO

Vandaag begint Frédéric Van den Steen als nieuwe CEO van OH Leuven. Begin maart werd Van den Steen aangesteld als opvolger van Peter Willems.

De 53-jarige Frédéric Van den Steen heeft veel ervaring in de voetbalwereld. Hij schopte het als voetballer tot in de tweede klasse en was nadien ook coach. Vervolgens werkte Van den Steen als commercieel directeur bij verschillende grote sportmerken. De laatste drie jaar was hij aan de slag als CEO bij Beerschot, waar hij uitstekend werk geleverd heeft. Met de titel in de Challenger Pro League als kers op de taart. Na drie jaar bij Beerschot maakt Van den Steen nu de overstap naar OH Leuven, dat sinds september naar een opvolger voor Peter Willems zocht.

Van den Steen is gelukkig dat hij aan het nieuwe hoofdstuk kan beginnen. “Ik ben zeer verheugd om als CEO deel uit te maken van deze mooie club. OH Leuven is ondertussen al jaren een vaste waarde in het profvoetbal en heeft altijd kunnen rekenen op een trouwe achterban. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het hele team aan de slag te gaan en bij te dragen aan het succes van de club.” CEO ad-interm Chris Vandebroeck geeft vandaag de fakkel door. “Ik wil iedereen bedanken voor de samenwerking en ondersteuning tijdens de voorbije maanden. Ik heb er alle vertrouwen in dat Frédéric de juiste man is om deze club verder uit te bouwen.”

Koop je abonnement