Women

Faye Lammertijn blijft langer bij OH Leuven Women

Faye Lammertijn heeft haar contract bij OH Leuven Women verlengd. De 20-jarige doelvrouw blijft tot minstens 2026 aan boord.

De talentvolle Faye Lammertijn speelt sinds 2020 voor OH Leuven Women. De doelvrouw kende het voorbije seizoen veel blessureleed, maar is ondertussen helemaal terug! Coach Jimmy Coenraets is dan ook zeer blij met de contractverlenging van zijn nummer één. ‘’Faye is een voorbeeld van wilskracht en vastbeslotenheid. Ze zit al vier jaar op de club, heeft hier moeten omgaan met zware blessures, maar heeft telkens de juiste ingesteldheid aan de dag gelegd om sterker terug te keren. Het doet mij plezier haar dagelijks bezig te zien. Een jonge Belgische beloftevolle keepster.”

Faye Lammertijn tekent een vernieuwd contract dat haar tot minstens 2026 aan de club verbindt. “Faye bezit over veel eigenschappen die een moderne keepster moet hebben en heeft daarnaast ook een groot atletisch vermogen. We moeten trots en tevreden zijn dat we haar voor een lange periode in eigen rangen kunnen houden. Het is een kwestie van blessurevrij te blijven en dan ben ik zeker dat we op korte en middellange termijn prachtige zaken gaan zien van haar”, besluit een tevreden Jimmy Coenraets.

Koop je abonnement