A-Team

Eerste zomertransfer voor OH Leuven

De 32-jarige rechterflankspeler Joren Dom tekende vandaag een overeenkomst voor twee seizoenen bij OH Leuven. Hiermee is hij de eerste inkomende zomertransfer. Dom komt transfervrij over naar Den Dreef.

De Antwerpenaar kwam sinds het seizoen 2017-2018 voor Beerschot uit. Joren speelde er dit seizoen 27 competitiewedstrijden en scoorde daarin 5 keer, waarmee hij gedeeld topschutter is bij De Mannekens.

Dom komt zo Marc Brys opnieuw tegen, de coach waarmee hij in het verleden al gedurende één seizoen samenwerkte. Joren speelde in zijn profcarrière zowel voor Antwerp als voor Beerschot en was in het begin van zijn loopbaan ook actief bij KV Mechelen, Rupel Boom en FC Dender. Joren Dom kan als rechterverdediger, rechtermiddenvelder en zelfs ook als centrale middenvelder uit de voeten.

Technisch Directeur Wim De Corte is tevreden met de eerste zomertransfer. “Joren Dom is een waardevolle, direct inzetbare Belgische versterking van onze kern. Joren brengt veel ervaring op het hoogste niveau mee en beschikt over een prima wedstrijdmentaliteit. Hij voegt extra karakter, werkkracht en loopvermogen toe aan onze groep en zal steeds vooropgaan in de strijd. Hij is inzetbaar op meerdere posities en kon transfervrij opgepikt worden,” besluit De Corte.

Koop je abonnement