Business

Driejarig partnership tussen Banqup en OH Leuven

Banqup werd vorig seizoen voor minstens drie jaar partner van OH Leuven. Hun logo prijkt sindsdien op de mouwen van onze shirts. Daarnaast werd het trainingscomplex in Oud-Heverlee omgedoopt tot de Banqup Campus.

Unifiedpost biedt met haar toonaangevend cloud-platfrom diensten aan voor zowel Corporates als KMO-bedrijven, gebaseerd op ‘documenten’, ‘identificatie’ en ‘betalingen’. Met Banqup/Billtobox voorziet Unifiedpost specifiek voor de KMO-markt tal van administratieve en financiële oplossingen, die real-time en naadloos de verbinding maken tussen verschillende actoren binnen de financiële waardeketen zoals klanten, leveranciers en acountants. Dit zowel in België als in heel Europa en ver daarbuiten.

“Innoveren is één van onze belangrijkste pijlers bij Banqup. En dit met de hoogste professionele standaarden. Dat is één van de redenen waarom we partner zijn bij OH Leuven en meer bepaald van de jeugdwerking van de club. Maar naast de ontwikkeling van jeugdspelers, vinden we de maatschappelijke en verbindende rol van een jeugdwerking ontzettend belangrijk. Bovendien hebben we heel wat collega’s uit het Leuvense die even enthousiast zijn over deze samenwerking als ik,” aldus Luc Caubergh, director Sales Corporate.

Koop je abonnement