Women

De Warmste Match in Leuven!

OH Leuven Women speelt op zaterdag 17 december om 19u de topwedstrijd tegen Club YLA. De wedstrijd wordt gespeeld in het King Power at Den Dreef Stadion en staat in het teken van de Warmste Week. Bovendien willen we het toeschouwersrecord tijdens een vrouwenmatch in België verbreken.

Koop nu je tickets voor slechts 2 euro!

Klik hier

De Warmste Match van het jaar vindt dit jaar plaats in Leuven! OH Leuven Women gaat vlammen tegen Club YLA. In het King Power at Den Dreef Stadion.

De Warmste Week strijdt tegen kansarmoede en met OH Leuven dragen we graag ons steentje bij. En liefst van al met zoveel mogelijk supporters! Het toeschouwersrecord van een vrouwenmatch in België is op dit moment in handen van … Club YLA. Maar op 17 december willen wij samen met Club YLA én voor het goede doel een poging doen om het record naar Leuven te halen. Zak af naar Den Dreef en schrijf mee geschiedenis. Tickets kosten slechts 2 euro. Dit geld gaat integraal naar De Warmste Week. Zo steun je ook nog eens het goede doel!

Naast de Warmste Match vinden er in en rond het King Power at Den Dreef Stadion verschillende activiteiten plaats. Zo kan je genieten van een heerlijke pasta of lekkere pannenkoek, gebakken door de spelers van de A-ploeg! Ook deze opbrengsten gaan integraal naar de Warmste Week.

De Warmste Week is de solidariteitsactie van VRT, die jaarlijks wordt georganiseerd in de week voor kerst, van 19 tem 24 december. Dit jaar is het thema kansarmoede. Al het geld dat tijdens De Warmste Week wordt ingezameld, gaat naar het DWW Fonds en zal volledig worden gebruikt om concrete projecten mogelijk te maken binnen het centraal thema kansarmoede.

Koop je abonnement