fbpx
Club

Constructieve open supportersvergadering

Gisterenavond 7 februari vond in het King Power at Den Dreef Stadion een constructieve open supportersvergadering plaats.

Een zestigtal supporters waren aanwezig en gingen gedurende twee uur in gesprek met Peter Willems, Ariël Jacobs, Marc Brys, Mathieu Maertens en Siebe Schrijvers. De supportersfederatie O-Hasj-El maakt een uitgebreid verslag van deze vergadering dat eerstdaags wordt gepubliceerd. Er werd onder meer gesproken over de afgelopen mercato, de recente sportieve resultaten en de connectie tussen de supporters en de spelersgroep.

De vraag kwam vanuit de supporters om drie keer per jaar een open supportersvergadering te organiseren, waar de club graag op ingaat. De maandelijkse overlegmomenten tussen de club en de supportersclubs blijven ook plaatsvinden. De verslagen van deze vergaderingen zijn hier te consulteren.

De club dankt alle aanwezige supporters voor de open en constructieve interactie gisteren.

Peter Willems was tevreden na de constructieve vergadering. “We vinden het belangrijk om op een open en respectvolle manier te kunnen overleggen met onze supporters. Daarom gaan we ook in op de vraag om meerdere keren per jaar een open supportersvergadering te organiseren. Ik dank vooral de aanwezige supporters die gisteren nogmaals duidelijk maakten dat ze een hart voor OH Leuven hebben. Er werden belangrijke boodschappen gegeven en we gaan hier allemaal samen mee aan de slag.”

Ook Marc Brys was aanwezig op de vergadering met de supporters. “Ik vond het een enorm constructieve en open vergadering waar iedereen kon zeggen wat er op hun lever lag. Supporters hebben het recht om gehoord te worden. Zij steunen ons thuis en op verplaatsing en hebben een enorme impact op de spelers die op het veld staan. Ik vind het prachtig dat de club en supporters op een dergelijke respectvolle manier met elkaar kunnen spreken. Ik dank ook alle supporters voor de steunbetuigingen in deze voor mij moeilijke periode.”

Koop je abonnement