fbpx
A-Team

Cojocaru: “OH Leuven is de juiste club voor mij”

De Roemeense doelman Valentin Cojocaru tekende gisteren een contract voor drie seizoenen bij OH Leuven. Nadien vertrok hij richting Horst om aan te sluiten op stage. Wij spraken een eerste keer met de 26-jarige doelman.

“Ik ben heel blij om hier te zijn,” opent Valentin Cojocaru. “De Belgische competitie is een heel sterke competitie en ik ben overtuigd dat OH Leuven de juiste club is voor mij. Ik heb gekozen voor het ambitieuze project en ik ben hier om de club te helpen om deze ambities waar te maken.”

Cojocaru kwam gisteren aan in Leuven en vertrok na het ondertekenen van zijn contract meteen richting Nederland om een eerste keer mee te trainen met de groep. “Het gaf me een heel goed gevoel om opnieuw op het veld te staan en de bal te voelen na mijn vakantie. Het was leuk om mijn ploeggenoten te leren kennen en de trainers te spreken. Het is altijd spannend als je aankomt bij een nieuwe club, maar ik kijk er naar uit.”

De nieuwe doelman heeft ook nog een boodschap voor de supporters: “We hebben een sterk team en ik ga me 100 procent focussen om het team te helpen om nog beter te worden. Ik hoop dat jullie massaal afzakken naar het stadion om er samen een mooi seizoen van te maken,” besluit Valentin Cojocaru.

Koop je abonnement