fbpx
Women

Coach Jimmy Coenraets jaar langer aan Den Dreef

OH Leuven Women coach Jimmy Coenraets verlengt zijn overeenkomst met één seizoen. Coenraets is momenteel bezig aan zijn derde volledige seizoen als hoofdcoach van onze dames. Dankzij de nieuwe overeenkomst voegt hij er nog minstens één extra seizoen aan toe.

De twee vorige seizoenen eindigde OH Leuven Women telkens als tweede, na kampioen RSCA Women. Dit seizoen sloten onze dames de reguliere competitie af als leider zonder nederlaag en met indrukwekkende statistieken. Dit weekend starten de play-offs met een uitwedstrijd tegen KRC Genk Ladies. OH Leuven heeft hier, door de halvering van de punten, één punt voorsprong op RSC Anderlecht.

Jimmy Coenraets is tevreden dat hij ook een vierde seizoen als coach van OH Leuven Women kan aanvatten. “Ik ben heel tevreden dat de club vertrouwen in mij heeft. Bij aanvang is er een plan opgemaakt met een duidelijke richting. In samenspraak met de club zijn we vooruit gaan kijken en ligt er ook nu een nieuw plan met duidelijke, uitdagende doelen.”

Ook OH Leuven CEO Peter Willems is blij met de verlenging. “De evolutie die ons vrouwenteam heeft gemaakt onder leiding van Jimmy Coenraets is indrukwekkend. Hij bouwde verder op de fundamenten die historisch gelegd werden in Leuven en Oud-Heverlee. Het succes is ook een exponent van de integratie van onze vrouwenwerking in het hart van onze club. We zijn ambitieus en gaan samen de uitdagingen van de toekomst aanpakken.”

Alle thuiswedstrijden in de play-offs worden in het King Power at Den Dreef Stadion afgewerkt. Abonnees kunnen de wedstrijden gratis bijwonen als ze hun ticket claimen. Klik hier voor meer info.

Koop je abonnement