A-Team

Casper De Norre naar FC Millwall

Casper De Norre (26) verlaat OH Leuven per direct en trekt naar het Londense FC Millwall, een club die uitkomt in de Engelse Championship.

Casper De Norre kwam in 2020 over van KRC Genk. Hij speelde in drie seizoenen 95 wedstrijden voor OH Leuven, waarin hij zich telkens voluit gaf. De Norre scoorde negen doelpunten en gaf twaalf assists. Casper speelde de eerste twee seizoenen vooral op de linkerflank, maar door blessures tijdens de voorbereiding op vorig seizoen werd De Norre door coach Marc Brys noodgedwongen uitgespeeld als centrale middenvelder. Hij maakte er furore en speelde het hele seizoen op deze positie. Casper speelde in alle 34 competitiewedstrijden en droeg de aanvoerdersband gedurende 10 wedstrijden.

Met het vertrek van Casper De Norre verliest Marc Brys een belangrijke pion binnen zijn team, maar de coach ziet ook opportuniteiten. “Met Casper verliezen we een belangrijke speler waarop we de afgelopen drie seizoenen altijd konden rekenen. We werkten ook al met hem samen destijds bij STVV. We gunnen Casper deze transfer naar het buitenland, wat zijn eerste avontuur buiten België zal zijn. Uiteraard zullen we hem missen, maar wanneer een sleutelspeler vertrekt moeten anderen opstaan en hem waardig proberen te vervangen.”

We danken Casper voor alle inzet voor onze club en wensen hem veel succes bij FC Millwall.

Koop je abonnement