Ticketing

Business seats

Reserveer hier jouw business seats.

Business Seats

In de Outdoor Business Seats kan u genieten van een unieke voetbalervaring. De plek in de ruime regio waar business en voetbal elkaar ontmoeten. Voor, tijdens en na de wedstrijd kan u bijpraten in de Dijlezaal of de overwinning vieren in de Stella Artois Lounge. De Business Seats zijn o.a. beschikbaar voor alle Hospitalityklanten.

Heeft u vragen of wilt u meer info over onze seats? Neem contact op via onderstaand formulier en wij helpen u met plezier verder.

Eretribune

In de Eretribune volgt u alle wedstrijden vanuit pole position, helemaal centraal in tribune 1, te midden van onze strategische partners.

Dugout Seats

Volg de wedstrijd vanuit de zeer comfortabele zitjes van tribune 3. Deze outdoor business seats  zijn centraal gelegen aan de dugouts van beide ploegen. Hier heeft u een perfect zicht op het veld en kan u alle instructies van de coaches op de voet volgen.

Parking Kardinaal Mercier

Wenst u zich geen zorgen te hoeven maken om een parkingplaats te vinden op wedstrijddagen? Bestel dan nu uw parkingabonnement net aan het stadion.

Toegang via Kardinaal Mercierlaan.

Parking o.a. beschikbaar voor Hospitalityklanten.

Parking Molen

Wenst u zich geen zorgen te hoeven maken om een parkingplaats te vinden op wedstrijddagen net voor aanvang van de wedstrijd en wenst u geen hospitalitypakket te nemen, dan bieden we een parkingabonnement op parking Molen aan. Een shuttledienst vervoert u voorafgaand aan de wedstrijd naar het stadion en deze shuttlebusjes voeren je tot een uur na de wedstrijd terug.

Toegang via de Celestijnenlaan.

Parking o.a. beschikbaar voor niet-Hospitalityklanten

Parking Tervuursevest

Deze parking is voorzien voor skyboxhouders en hun gasten.

Toegang via Tervuursevest.

Koop je abonnement