A-Team

Brys: “Gevoel van vorig weekend doortrekken naar vrijdag”

Vrijdagavond 10 maart wacht OH Leuven een moeilijke wedstrijd tegen het nummer negen in het klassement. Coach Marc Brys en zijn team spelen om 20u45 in het Stade du Pays de Charleroi. 

Supporter mee

Scoor je ticket

Na een paar moeilijke wedstrijden wonnen onze jongens vorig weekend opnieuw op eigen veld. Ze versloegen Zulte Waregem met 4-2 en doorbraken zo een wekenlange periode van beperkt puntengewin. “De overwinning tegen Zulte Waregem deed iedereen veel deugd. Eindelijk kregen we nog eens wat we verdienden”, verklaart Brys. 

Vrijdag wacht onze jongens een sterke tegenstander, maar de heenronde won OH Leuven op eigen veld met 3-2. “Charleroi is de laatste weken goed bezig. Ze zitten in een goede flow, maar we gaan er alles aan doen om het goede gevoel van vorige week door te trekken naar vrijdag en een goed figuur te slaan op Charleroi”, aldus Brys. 

Het aantal geblesseerden kent helaas een record. Naast Mario Gonzalez, Mathieu Maertens, Milan Taildeman en Emmanuel Toku zijn nu ook Siebe Schrijvers en Nachon Nsingi uitgevallen. Zij zullen er vrijdag niet bij zijn. Louis Patris pakte tegen Zulte Waregem zijn vijfde gele kaart waardoor hij dit weekend geschorst is, en ook Joël Schingtienne zal Brys  niet kunnen opstellen. “Ik maak me ondanks de vele blessures geen zorgen om de kwaliteit van ons spel, maar het automatisme in de groep zal aangepast moeten worden. Jongens zoals Opoku en Traoré zullen nu ook hun kansen krijgen.”

Moedig onze ploeg vrijdagavond aan in het Stade du Pays de Charleroi. Koop online je ticket of kom naar het secretariaat van het King Power at Den Dreef stadion. Ook aan het loket van Charleroi kan je tickets aankopen! Naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag mogen vrouwen gratis binnen als ze hun ticket online aanvragen. 

Koop je abonnement