A-Team

Brys: “winning spirit in de ploeg krijgen”

Vrijdagavond speelt OH Leuven op eigen veld tegen Royal Antwerp FC. De aftrap wordt om 20u45 gegeven in het King Power at Den Dreef Stadion. Coach Marc Brys kijkt vooruit naar de wedstrijd tegen de landskampioen.

Woon de topwedstrijd bij

Koop hier je tickets

Vorig weekend moesten de troepen van Marc Brys het onderspit delven tegen de jongens van Royale Union Saint-Gilloise, maar de Leuvense oefenmeester blijft strijdvaardig. “Het seizoen is nog maar pas van start gegaan. De connecties onderling in de ploeg moeten nog groeien. We moeten wedstrijd per wedstrijd aanpakken. En de winning spirit opnieuw in de ploeg krijgen. Te beginnen nu vrijdag tegen Antwerp,” aldus Brys.

Royal Antwerp FC is vrijdagavond 18 augustus de volgende tegenstander van OH Leuven “We bereiden ons mentaal goed voor op de komst van de landskampioen. Het doel is om meer impact te hebben op het middenveld, zodat onze aanvallers meer kansen kunnen creëren”, is Brys duidelijk.

Er zijn geen geblesseerden, alleen Mathieu Maertens heeft nog last van zijn zicht. Spits Jonatan Braut Brunes en keeper Maxence Prévot vervoegen de ploeg. Ze zijn beiden speelklaar en vastberaden om het beste van zichzelf te geven. “Het is een hele geruststelling dat zij de ploeg komen versterken. Het zijn cruciale posities dus ik ben opgelucht met hun komst”, besluit Brys.

Deze topper wil je niet missen! Online kan je tot donderdagavond 23u59 jouw stoel claimen. Donderdag is het secretariaat geopend tussen 9u en 17u. De ticketingcontainer is vrijdag enkel open tussen 9u en 12u. De prijs voor volwassenen start vanaf 20 euro. Studenten en kinderen tot 18 jaar kunnen vanaf 10 euro een ticket bemachtigen.

Koop je abonnement