A-Team

Brys: “We moeten meer vechtlust uitstralen”

Voor de derde speeldag van de Jupiler Pro League trekken Marc Brys en zijn team zaterdagavond naar het veld van Royale Union SG. De aftrap wordt om 18.15 u. gegeven in het Joseph Mariën Stadion. Coach Marc Brys blikt vooruit op de moeilijke verplaatsing.

Aan de met 1-2 verloren wedstrijd tegen promovendus RWDM, wil coach Marc Brys niet te veel woorden meer vuil maken. “We hebben deze wedstrijd snel achter ons gelaten en we focussen nu op onze volgende ontmoetingen. Alle jongens zijn vastberaden om een betere prestatie neer te zetten”, aldus Brys.

Zaterdag 12 augustus nemen onze jongens het op tegen de huidige leider in het klassement, een week later wacht landskampioen Antwerp. Trainer Marc Brys beseft dat er 2 moeilijke wedstrijden op de planning staan. “We spelen nu tegen 2 topteams, maar we vangen elke wedstrijd aan om te winnen en dat zal dit weekend niet anders zijn. We moeten meer vechtlust uitstralen in plaats van onzeker voetbal te brengen”, verklaart hij.

Mandela Keita zal dit weekend niet inzetbaar zijn. Richie Sagrado moest afgelopen wedstrijd geblesseerd het veld verlaten, maar trainde deze week alweer mee met de ploeg en zal tegen zaterdag speelklaar zijn. “De nieuwkomers integreren zich verder in de groep en zullen eerdaags hun kansen krijgen”, voegt Brys toe.

Zaterdag is de combiregeling van toepassing. Dat betekent dat je zelf geen tickets kan kopen, maar je enkel naar het Dudenpark kan met een supportersclub. Alle informatie hierover vind je HIER.

Koop je abonnement