A-Team

Brys: “We geloven in ons eigen kunnen”

OH Leuven ontvangt zondagavond 17 september de huidige leider van het klassement. Coach Marc Brys kijkt vooruit op de wedstrijd tegen KAA Gent.

Afgelopen weekend werd er niet gevoetbald in de Jupiler Pro League vanwege de interlandbreak. Twee weken geleden behaalden onze jongens hun eerste driepunter van dit seizoen tegen KV Kortrijk. “We hopen op dit elan verder te gaan en goed voetbal te blijven brengen.” Zondagavond spelen de troepen van Marc Brys tegen KAA Gent, momenteel de beste ploeg van het land volgens de Leuvense trainer. “KAA Gent is een ploeg met heel veel kwaliteit. Zowel achterin als in de aanval. Ze spelen heel goed voetbal en hebben een snelle omschakeling,” aldus Brys.

Onze jongens wonnen het laatst van KAA Gent in 2020, maar ze zijn vastberaden om daar zondag verandering in te brengen. “We geloven in ons eigen kunnen. In elke wedstrijd hebben we de mogelijkheid om punten te pakken, dus daar gaan we ook dit weekend volledig voor”, besluit de Leuvense oefenmeester. Mathieu Maertens is nog steeds niet inzetbaar. Hij heeft nog last van zijn zicht, maar sukkelt ook met zijn hamstring. Door een scheurtje zal hij 6 à 8 weken out zijn. Daarnaast kan Brys ook niet rekenen op Nathan Opoku en de langdurig geblesseerde Alexandro Calut.

Tickets voor deze topper zijn hier te koop! Zondag kan je tussen 9u en 12u je ticket aankopen in de ticketingcontainer aan het stadion.

Koop je abonnement