fbpx
A-Team

Brys: “Rendement koppelen aan onze inzet”

OH Leuven ontvangt zondag 26 februari de nummer 3 in het klassement. Coach Marc Brys blikt vooruit op de wedstrijd tegen Royal Antwerp FC.

Vorige week verloor OH Leuven na een sterke wedstrijd op het veld van KAA Gent. “Het is jammer, want we creëerden veel en grote kansen. We moeten ons vertrouwen terugvinden, zodat die kansen er wel in gaan”, klinkt het bij Marc Brys. “De jongens proberen elke wedstrijd het beste van zichzelf te geven. Het is frustrerend dat daar geen rendement aan gekoppeld wordt.”

De heenwedstrijd eindigde op een 4-2-nederlaag. Zondag hopen Brys en co wel punten te pakken. “De honger naar een overwinning is groot, ondanks Antwerp een heel sterke ploeg heeft.” Eén van de tegenstanders zondag is Mandela Keita, die door OH Leuven wordt uitgeleend aan Antwerp. Tot voor kort hoorde Keita bij de ploeg van Brys, maar dit weekend staan ze dus tegenover elkaar. “Iedereen vindt het fantastisch wat hij momenteel presteert en alle jongens zijn trots op zijn prestaties”, aldus Brys.

Het team kijkt met goede moed vooruit naar de wedstrijd van dit weekend. “We gaan door een moeilijke periode, maar we bekijken match per match. De sfeer in de ploeg zit nog steeds goed en we blijven ons inzetten. Nu hebben we wat malchance met het aantal gekwetsten, maar het is geen drama.” Brys duidt hier op Mathieu Maertens en Emmanuel Toku die er zondag niet bij zullen zijn wegens blessures.

Onze spelers kunnen jouw steun meer dan ooit gebruiken. Koop hier je ticket en supporter mee! Je kan online tickets aankopen tot zaterdagavond 23u59. Zondag ben je tussen 9u en 11u welkom aan de ticketingcontainer om nog tickets te scoren.

Koop je abonnement