fbpx
A-Team

Brys: “Mentaliteit doortrekken naar dit weekend”

Voor de vijfde speeldag van de Jupiler Pro League trekt OH Leuven naar het veld van KAS Eupen. Coach Marc Brys kijkt vooruit naar de wedstrijd die om 18u15 van start gaat in het Kehrweg Stadion.

Vorig weekend verlieten de troepen van Marc Brys het King Power at Den Dreef Stadion met een 1-1-gelijkspel tegen landskampioen Royal Antwerp FC. “Het punt dat we tegen de Antwerpenaren pakken, heeft veel waarde voor ons. De afgelopen weken stond er veel druk op de jongens en ze hebben daar goed op gereageerd”, verklaart de coach tevreden. Nieuw in de basis was doelman Maxence Prévot. Ook spits Jonathan Braut Brunes kreeg van Marc Brys zijn eerste speelminuten. “Hij heeft een goede invalbeurt gemaakt. Ik hoop dat hij nog veel voor de ploeg kan betekenen.”

Zaterdagavond 26 augustus trekt de ploeg naar KAS Eupen voor hun vijfde wedstrijd van dit seizoen. De Panda’s bemannen momenteel de achtste plek in het klassement met vijf punten meer dan OH Leuven. “We moeten de vechtlust en mentaliteit van vorige wedstrijd doortrekken naar dit weekend”, aldus Brys. Hamza Mendyl pakte afgelopen wedstrijd twee keer geel en zit zaterdag niet in de selectie. Daarnaast zal ook Nathan Opoku drie weken niet inzetbaar zijn wegens een blessure aan zijn lies.

Voor deze wedstrijd geldt geen combiregeling. Het is dus mogelijk om samen met een supportersclub of op eigen initiatief af te zakken naar Eupen. Tickets voor volwassenen kosten 15 euro in voorverkoop en 17 euro ter plekke. Kinderen tussen 5 jaar en 11 jaar betalen in voorverkoop 10 euro en ter plaatse 12 euro. Jongeren tussen 12 jaar en 21 jaar betalen 11 euro in voorverkoop en 13 euro ter plekke.

Koop je abonnement