A-Team

Brys: “Kleine kans op play-off 2, maar we blijven geloven”

Op de laatste speeldag van de reguliere competitie ontvangt OH Leuven op zondag 23 april Standard Luik in het King Power at Den Dreef Stadion. De aftrap wordt gegeven om 18u30.

Afgelopen zaterdag trokken onze jongens naar de kust voor de uitwedstrijd tegen KV Oostende. Ze wonnen daar met overtuigende 0-4-cijfers. “Ik ben heel tevreden over onze prestatie vorig weekend. We maakten de bal ongrijpbaar bij bepaalde momenten. Die winnaarsmentaliteit moeten we doortrekken naar de komende wedstrijd.” 

Zondag komen de Rouches op bezoek in het King Power at Den Dreef Stadion voor de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Standard Luik moet winnen om nog kans te maken op play-off 1 en OH Leuven moet winnen om plaats acht te bemachtigen. De rechtstreekse tegenstanders mogen niet winnen. Onze jongens staan dus voor een moeilijke opdracht. “We spelen in een uitverkocht stadion tegen een leuke tegenstander. Dat is een mooie manier om de competitie mee af te sluiten. We gaan er alles aan doen om zondag een aantrekkelijke wedstrijd aan de supporters te geven. We zitten in een goede flow dus hoe klein de kans op play-off 2 ook is, we blijven erin geloven”, besluit Brys. 

Mario Gonzalez mist de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Hij sukkelt nog met een blessure en geraakt niet speelklaar. Richie Sagrado trainde afgelopen week wel terug mee, wat hem opnieuw inzetbaar maakt. 

Het King Power at Den Dreef Stadion is voor deze wedstrijd helemaal uitverkocht. Er zijn zowel online als aan het stadion geen tickets meer beschikbaar.

Koop je abonnement