A-Team

Brys: “Blijven presteren om play-off 2 te halen”

Voor de laatste uitwedstrijd van de reguliere competitie trekt OH Leuven zaterdag 15 april naar de kust. In de Diaz Arena nemen coach Marc Brys en zijn team het om 18u15 op tegen KV Oostende.

Afgelopen weekend versloegen onze jongens KV Mechelen met overtuigende 4-1-cijfers. Marc Brys gaf ook enkele jeugdspelers de kans om speelminuten te maken. Zo maakte Franck Idumbo-Muzambo zijn debuut in de eerste ploeg en stond Richie Sagrado in het basiselftal. “Ze hebben veel talent waardoor ze allebei deze kans verdienden. Ze beschikken over sterke capaciteiten en die hebben ze in deze wedstrijd ook getoond”, licht Brys toe. “Ik ben tevreden over de prestatie die ik heb neergezet”, verklaart Sagrado zelf. “Dat de supporters na affluiten mijn naam scandeerden, was een fantastisch gevoel.”

Zaterdag trekken onze jongens naar de kust voor de laatste uitwedstrijd van de reguliere competitie. De heenwedstrijd won OH Leuven op eigen veld met 2-1. Momenteel staat ons team op de elfde plaats in het klassement, KV Oostende vecht momenteel tegen degradatie. “Zolang het mathematisch nog mogelijk is om play-off 2 te halen, moeten we blijven presteren om dat doel te behalen.” Mario González mist de laatste twee wedstrijden van het seizoen wegens een scheur in zijn kuit. Nachon Nsingi zit in de laatste fase van zijn herstel, maar het is nog onduidelijk of hij al speelklaar is. 

Ga mee op verplaatsing naar Oostende en help de ploeg mee aan een nieuwe overwinning. De kostprijs voor een ticket bedraagt 20 euro. Jongeren onder de 16 jaar betalen 10 euro. Tickets kan je hier bemachtigen of aan het secretariaat van OH Leuven. Ook voor de wedstrijd kan je aan het loket van KV Oostende tickets aankopen (enkel cash).

Koop je abonnement