A-Team

Brys: “Alles geven tegen een niet te onderschatten tegenstander”

Op speeldag 9 van de Jupiler Pro League krijgt OH Leuven het team van Carl Hoefkens op bezoek. De wedstrijd tegen de Rouches start zaterdagavond om 18u15 in het King Power at Den Dreef Stadion.

Koop tickets voor de topwedstrijd

Klik hier

Afgelopen weekend won OH Leuven met 1-2 op verplaatsing bij KV Mechelen. Daardoor bemannen we nu de 12de plaats in het klassement en klimmen we uit de degradatiezone. “Met Nachon Nsingi als snelle spits hebben we een goede zet gedaan. Ook Florian Miguel verdiende een basisplaats en zette een mooie prestatie neer. We moeten op dit elan voortdoen en onze inhaalbeweging verderzetten”, zegt de Leuvense oefenmeester.

Zaterdagavond spelen de troepen van Marc Brys op eigen veld tegen Standard Luik. De aftrap tegen de Rouches wordt gegeven om 18u15. “We hebben zeker voldoende kwaliteit in huis om het Standard moeilijk te maken. Ze kenden een moeilijke start, maar blijven een niet te onderschatten tegenstander. Zeker met hun extra aanwinsten op het einde van de mercato,’ aldus Brys.

Mathieu Maertens herstelt goed van zijn hamstringblessure, maar is nog wel even out. Ook Suphanat Mueanta heeft een hamstringblessure bij de U23 opgelopen en is enkele weken buiten strijd. Alexandro Calut en Federico Ricca zijn langdurig geblesseerd. Nathan Opoku heeft deze week opnieuw meegetraind, maar ontbreekt nog ritme.

Tickets kan je hier nog steeds bemachtigen. Online kan je tot vrijdagavond 23u59 tickets aankopen. Aan het loket kan je zaterdag tussen 9u en 12u nog tickets bemachtigen.

Koop je abonnement