Community

Bied op het shirt van je favoriete speler

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor de Pro League kerstactie! Alle Belgische profclubs slaan traditiegetrouw de handen in elkaar om het fantastische werk van Younited Belgium te steunen.

Bieden?

Klik hier!

Tijdens de topwedstrijd tegen Club Brugge spelen onze spelers met speciale shirts met het logo van Younited Belgium op hun borst. Na het laatste fluitsignaal tekenen ze persoonlijk hun eigen matchworn shirt. Al deze gesigneerde truitjes worden nadien opgehaald en online geveild.

Tussen 16 en 29 december nodigen we alle supporters uit een bod te plaatsen op de gesigneerde, gedragen en ongewassen wedstrijdshirts van onze spelers! Daarnaast zitten er weer verschillende exclusieve items en ervaringen in het veilingaanbod. De opbrengst gaat integraal naar onze sociale partner Younited Belgium, die kwetsbare personen in voetbalteams ondersteunt en perspectief biedt.

Het online veilingplatform voor deze kerstactie, met daarop de shirts en alle specials, opende op vrijdag 16 december om 12u. Nog tot donderdag 29 december om 21u is het mogelijk om te bieden op de items van jouw favoriete speler.

Koop je abonnement