A-Team

Balans wintermercato

De wintermercato is achter de rug. Er werd een inkomende aanvallende versterking verwacht, maar er was vooral uitgaand verkeer.

De overeenkomst met Barnabas Bese werd in onderling overleg beëindigd, Kawin Thamsatchanan (Port FC), Scotty Sadzoute (Nîmes Olympique) en Tristan Borges (Forge FC) vertrokken naar respectievelijk Thailand, Frankrijk en Canada voor een uitleenbeurt. De uitleenbeurt van Jesse Sekidika werd beëindigd. Hij keert terug naar Galatasaray.

Technisch directeur Wim De Corte: “Er werd geen aanvallende inkomende transfer gerealiseerd. Er is op meerdere dossiers en pistes gewerkt, maar het is niet tot een concrete transfer gekomen. We gingen voor een speler die direct inzetbaar is en financieel realistisch en haalbaar was. We mikten op een echte versterking, aangezien onze kern in de breedte sterker is dan vorig seizoen. Daarnaast hebben we oplossingen gevonden voor 5 spelers die niet meer aan spelen toe kwamen.“

Coach Marc Brys: “Ik ben teleurgesteld dat er geen spits is bijgekomen. We gaan echter met deze fijne, sterke groep, die zeer hecht is en collectief denkt, goed verder werken. We willen resultaten boeken en het seizoen in schoonheid afsluiten. Met de aanwezigheid van de supporters en hun steun gaan we met zijn allen het allerbeste geven om dit te realiseren.”

Koop je abonnement