A-Team

Al 10 bussen naar het Lotto park

OH Leuven gaat op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League op bezoek bij RSC Anderlecht. Er zijn al meer dan 10 bussen ingelegd om onze jongens aan te moedigen! Kom jij ook mee naar het Lotto Park?

Na een knappe 12 op 18 en een vierde plaats in het klassement gaat OH Leuven tegen de recordkampioen opnieuw op zoek naar de drie punten. De voorbije twee seizoenen speelden we telkens 2-2 gelijk in en tegen paars-wit. Onze supporters hebben maar liefst 10 bussen ingelegd om onze jongens aan te moedigen tegen RSCA. Er zijn echter nog wat tickets beschikbaar, maar haast je want de plaatsen zijn beperkt!

De kostprijs van een zitplaats bedraagt 20 euro voor een volwassene en 15 euro voor jongeren onder de 18 jaar. Voor een staanplaats betalen volwassenen 15 euro en jongeren onder de 18 jaar 10 euro. Voor deze wedstrijd geldt de combiregeling, dus alle supporters moeten verplicht met de bussen van de supportersclubs naar Anderlecht.

Ook als je nog niet bent aangesloten bij een supportersclub kan je via één van deze clubs mee op verplaatsing! Alle info hierover kan je HIER terugvinden. Het is niet mogelijk om op eigen initiatief af te zakken naar het Lotto Park.

Koop je abonnement