fbpx
Ticketing

Abonnementscampagne gaat woensdag van start

Het seizoen ’22 – ’23 belooft een speciaal seizoen te worden, want onze club viert dit jaar haar twintigste verjaardag! Het jubileumjaar wordt ook ons derde opeenvolgende jaar in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal. Jaren waarin we samen met onze supporters al veel mooie, ontroerende en spannende momenten beleefden. Koop vanaf woensdag 25/05 je nieuwe abonnement en bouw mee aan de toekomst van onze club, want Soome Veioeët!

Alle prijzen stijgen, behalve een abonnement bij OH Leuven

De abonnementscampagne start woensdag 25 mei om 12u, en iedereen kan meteen een abonnement aanschaffen. Supporters die vorig seizoen een abonnement hadden, maar ook nieuwe supporters. Het leven wordt duurder, maar de abonnementsprijs bij OH Leuven blijft voor volwassenen en kinderen ongewijzigd!

Verder krijgen studenten in het hele stadion maar liefst 50 procent korting op de normale abonnementsprijs. Voor een plaatsje in de studententribune betalen studenten nog steeds slechts 75 euro voor een abonnement.

Bovendien hanteren we ook het ‘bring your friend principe. Breng een nieuwe abonnee aan en ontvang 20 euro op jouw cashlesskaart!

Altijd feest in ‘De K’

Om nog meer sfeer te creëren in het King Power at Den Dreef Stadion, willen we van heel Tribune 4 een échte sfeertribune maken met een eigen identiteit. De K is terug! Nog méér sfeer, dansen, zingen en springen, en dit 90 minuten lang. Supporters die een abonnement hebben in Tribune 4, maar liever de wedstrijd als rustige toeschouwer willen volgen, krijgen nu de mogelijkheid om aan hetzelfde tarief te verhuizen naar Tribune 3, de oude Jee!

Het is feest: 20 jaar OH Leuven

De eerste 750 supporters die een abonnement nemen of verlengen bij OH Leuven, worden beloond met een exclusieve jubileumsjaal! Soome snel veioeët, is de boodschap! Ben je niet bij de eerste 750 gelukkigen? Geen nood, het is niet voor niets een jubileumjaar. Alle abonnees maken kans op een ongelooflijke prijs. OH Leuven bestaat 20 jaar en één supporter zal ook de komende 20 jaar van heel dichtbij meemaken met een gratis abonnement voor de komende 20 seizoenen! De wedstrijd loopt tot aan de eerste competitiewedstrijd.

Wat zit er allemaal in je abonnement?

Een abonnement geeft recht op het bijwonen van de 17 thuiswedstrijden van OH Leuven in de reguliere competitie. Je krijgt daarnaast voorrang bij de eventuele aankoop van een play-off abonnement en tickets voor wedstrijden in de Beker van België. Ook krijg je als abonnee van OH Leuven een voordeelpakket:

Gratis het magazine ’20 jaar OH Leuven’
Een OH Leuven vaandel
Kinepolis actie (iedere donderdag 1+1)
Horeca actie (1+1 bij alle deelnemende OH Leuven cafés)
Gratis toegang tot de OH Leuven Galamatch
– OH Leuven fanvoordelen via exclusief online platform
Leuven Sportpas (Uitnodiging voor een wedstrijd van de Leuven Bears, Chiefs Leuven, KHC Leuven en Volley Haasrode-Leuven)
50 procent korting voor een abonnement of tickets van OH Leuven Women
50 procent korting voor een abonnement of tickets van OH Leuven U23

Voorrangsperiode bestaande abonnees

Iedereen kan meteen een abonnement aanschaffen. Supporters die vorig seizoen een abonnement hadden, maar ook nieuwe supporters. Bestaande abonnees kunnen tot en met 25 juni hun abonnement verlengen, nadien vervallen alle reservaties uit het systeem.Nieuwe abonnees kunnen vanaf de start van de abonnementscampagne een vrije plaats kiezen. Vanaf 25 juni komen de niet-geclaimde tribuneplaatsen in de vrije verkoop. De openingsuren van De Jee (King Power at Den Dreef Stadion, tribune 3) kan je hieronder terugvinden.

Koop je abonnement