fbpx
Club

90 minuten in de kleedkamer

OH Leuven gaat verder in dialoog met zijn supporters. Al 3 jaar vinden er maandelijks overlegvergaderingen plaats tussen de club en de supportersclubs, aangesloten bij de officiële supportersfederatie O-Hasj-El. Nu het met de coronapandemie de goede kant uitgaat en er in ‘code oranje’ weer wat meer kan, start de club een tweede concept op: “90 minuten in de kleedkamer”.

We geven alle supporters de kans om met de club van gedachten te wisselen over verschillende onderwerpen. Dit concept wordt afhankelijk van de interesse maandelijks of elke 6 weken herhaald. Tijdens de eerste 45 minuten van elke sessie bespreken we telkens de clubwerking, in de tweede 45 minuten komt telkens een vooraf aangekondigd thema aan bod.

Wat is het?

12 supporters met zoveel mogelijk verschillende achtergronden kunnen in gesprek gaan met de club over 2 onderwerpen, telkens verdeeld over 45 minuten, in de kleedkamer van het King Power at Den Dreef Stadion. Afhankelijk van de respons zal de club dit om de 4 à 6 weken herhalen.

Wat zijn de onderwerpen?

In de eerste helft zal het telkens gaan over de clubwerking in het algemeen. In de tweede helft zal er telkens een ander topic aan bod komen. Voor de eerste editie zal het topic de communicatie van de club zijn. Topics die de komende maanden aan bod zullen komen, zijn onder meer: de beleving in het stadion, de academy, het vrouwenvoetbal… Supporters kunnen ook zelf thema’s voorstellen.

Waarom 12 supporters?

12 symboliseert de 12e man, maar daarnaast willen we ook voldoende de kans geven aan iedereen om actief deel te kunnen nemen aan de gesprekken.

Wie kan zich aanmelden en hoe doe ik dat?

Iedereen die supporter is van OH Leuven kan zich kandidaat stellen. Van de abonnee die elke thuiswedstrijd in het stadion zit tot de supporter die maar occasioneel naar onze wedstrijden komt. Iedereen is welkom. We vragen enkel dat je actief deelneemt binnen het kader van de onderwerpen. Aanmelden kan via onderstaande link.

Wat gaat de club hiermee doen?

We maken telkens een verslag van de meeting, zodat alle supporters kunnen volgen wat er besproken is en wat er uit de sessies komt. We hopen dat jullie als supporter ons leuke ideeën aanreiken, zodat wij hiermee aan de slag kunnen gaan.

Wanneer is de eerste sessie?

De eerste sessie vindt plaats op donderdag 24 februari om 18u in de thuiskleedkamer van het King Power at Den Dreef Stadion. De twee topics zijn de clubwerking en de communicatie van de club.

Heb je zin om hieraan deel te nemen, schrijf je dan meteen in via deze link.

Heb je nog vragen of wil je onderwerpen voorstellen? Mail dan naar slo@ohl.be.

Koop je abonnement